Greenhouse / Broeikas Model: Orangerie Versailles (Geplaatst)

Neem contact op

Deze Greenhouses zijn helemaal van nu! Dit model, Orangerie Versailles, is 1 van de 3 modellen die handgemaakt is van gerecycled materiaal. De authentieke broeikassen komen uit Frankrijk, jaren 50…en zijn zorgvuldig gedemonteerd waarna later deze greenhouses gemaakt worden. Het stalen frame én het glas zijn dus beide oud en hergebruikt. Dit zorgt voor een mooie connectie tussen natuur en vakmanschap.

Dit model is de grote broer van onze andere modellen. Deze kan buiten geplaatst worden op een muur, zoals te zien op de foto’s. Deze muur kan bijvoorbeeld gemaakt worden van steen of hout. Het frame kan eventueel worden gelakt en het glas worden schoongemaakt. Zo zijn er gezien de diverse maten en modellen genoeg mogelijkheden! Wij denken graag met u mee over uw eigen greenhouse en zullen daarvoor een offerte op maat maken. Bekijk alle foto’s voor een zo goed mogelijke indruk.

Voor de andere modellen klik hier.

De greenhouses worden op bestelling gemaakt. Omdat het handwerk is, is er sprake van een wacht- en levertijd van circa 2 tot 3 weken. Neem hieronder contact met ons op. Dit model zal op locatie worden geplaatst.

Prijs:
Offerte op aanvraag, neem hieronder contact met ons op.
Bespreek met ons de mogelijkheden!

Afmetingen:
Maximale afmetingen mogelijk zijn 300Bx600L cm. Overleg met ons het formaat.
Bespreek met ons de mogelijkheden!

Productcode:
20A077-DIV

Heeft u een vraag over dit product? Stel deze dan gerust aan ons.

Extra informatie

Stijl

,

Crafts

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest