Iedereen kent het wel – met boodschappen bijvoorbeeld – dat je een keer zo veel koopt, dat alles uitpuilt! Soms heb je het ook nodig, alleen kan het wel een uitdaging zijn om alles tijdig op te slaan…

Bij Vivre kennen we dit probleem al te goed. We dachten het wat meer te kunnen verdelen door het aangrenzende pand erbij te betrekken (waardoor we 2x zo groot werden!). Dit was ook handig, alleen na een paar maanden kwam die ruimte ook vol te staan. Nu moet ik er wel bij zeggen dat we tussendoor natuurlijk ook spullen verkochten. Wat bleek: we waren niet alleen 2x zo groot geworden in oppervlakte, maar ook in koopkracht!  Gemiddeld kwamen er zo’n 50 unieke items per maand binnen bij Vivre. Inmiddels is dat rond de 100! En afgelopen januari bijna 150!
Ik hoor je denken: ‘Maar met 100 stoelen ben je er zo!’ Ik zei unieke items, ofwel: die partij van 100 dezelfde stoelen telt dus maar als 1!

Uiteindelijk zorgen we toch weer voor ruimte ook al slibt het soms een beetje dicht… Dan gaan we soms de lucht in, of reorganiseren we wat oudere voorraad, zodat alles weer een goede plek krijgt!

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest

Share This