Mensen zullen altijd zitten

Ik (Tom) had al een tijdje contact met een collega in Duitsland, laten we hem voor het gemak even Jack noemen. “Mensen zullen altijd zitten” vertelde Jack, die al ruim 7 jaar alleen maar stoelen verkoopt. Vorige week nam Jack contact met mij op, hij moet zijn loods uit. Ook gaf hij aan dat hij het wat rustiger aan wilde doen, iets wat ik wel kan begrijpen. Als je namelijk in grote partijen stoelen handelt, ben je nogal veel aan het sjouwen!

Wie, wat, waar…

Jack wilde alles gaan verkopen. De voorkeur ging uit naar iemand die alles in één koop wilde hebben. Ik overlegde met Ebert en liet hem een video zien die Jack mij had gestuurd. Het was veel, maar niet erg duidelijk wat en hoeveel het nou precies was. We besloten om een afspraak te maken met Jack, ik wist toen (geloof het of niet) nog niet eens wat zijn naam was, hij had zich tijdens ons contact nog niet voorgesteld! We reden naar het afgesproken adres in Duitsland zonder enig idee wie of wat we zouden aantreffen.

Eenmaal daar ontmoetten we Jack, hij bleek een super aardige man te zijn – Hij sprak ook nog eens goed Engels, erg prettig. Hij vertelde dat hij in een oud pand van een wijnmakerij uit eind 1800 zit gevestigd. Het pand zag er werkelijk fantastisch uit, een vroeg industrieel pand – gebouwd in een tijd dat industriële architectuur ook mooi en sierlijk kon zijn.

Een loods vol

En dan nu de stoelen…we konden er niet omheen kijken, de hele loods stond vol! Plus nog een beetje op een andere locatie. We moesten ze allemaal nog even tellen… We telde 1600 stoelen! De onderhandeling liep zeer soepel, we waren eerlijk tegen elkaar en Jack wilde ook het transport voor ons regelen. We konden de stoelen voor goede prijzen kopen, daardoor kunnen we ze ook voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. Hieronder zijn alvast wat foto’s, houd ons assortiment in de gaten. De stoelen worden volgende week verwacht! Neem hier contact met ons op als je interesse hebt!

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest

Share This