Duurzaam

Ga voor duurzaam, kwaliteit en bespaar grondstoffen! Zo creëren we samen een movement tegen de “Throwaway Society”. Doe mee en join onze positieve impact. Goed voor de aarde, en dus goed voor jezelf!

Kies voor kwaliteit

Kwaliteit boven kwantiteit! Wij kunnen het niet vaak genoeg zeggen: als een meubel al 100 jaar meegaat, is de kans groot dat het nog eens 100 jaar meegaat. Echte materialen zorgen voor een duurzaam en een kwalitatief hoog product. Tijdens het inkopen van ons assortiment kijken wij zorgvuldig naar de staat van een product. Zo houden wij onze selectie van hoge kwaliteit en hoef jij je geen zorgen te maken over de deugdelijkheid.

De cirkel compleet maken

Wat een van de beste dingen is aan een duurzaam leven, is hergebruik. Want als je iets koopt wat er al is, hoeft het niet opnieuw gemaakt te worden. Bij Vivre werken we al sinds het jaar 2000 aan deze ‘cycle’. Een nieuwe plek zoeken voor onze geselecteerde vintage spullen.

Bekijk meer ‘duurzaam’.

Bekijk nu ons assortiment met duurzame producten! Of lees meer in ons Vivre Magazine. Hierin staan allerlei avonturen, verhalen en thema’s, waaronder duurzaamheid. Wat ook een tip is is om ons te volgen ons op Instagram. Hier lichten we onze beste en nieuwste producten uit, vaak nog voor ze op vivre.nl verschijnen.

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest

Share This