Huren

Bij Vivre is het mogelijk om spullen te huren voor o.a. filmopnames, televisieprogramma’s, beurzen en fotoshoots. Door ons grote aanbod is het eenvoudig om een bundel van objecten op 1 locatie te selecteren. Ook kunnen wij met u meedenken als u spullen in een speciale stijl/tijdsperiode zoekt. Lees hieronder voor meer informatie.

Series waar wij trots op zijn

Onze verhuurde objecten zijn onder andere terug te zien bij Netflix:

 • The Queen’s Gambit
  In een weeshuis in de jaren 1950 ontdekt een jong meisje dat ze een groot schaaktalent is. Ze wordt onverwacht een ster terwijl ze worstelt met haar verslaving.
 • Dirty Lines 
  In het Amsterdam van de jaren 80 stuit een ondernemende student op een nieuwe carrière bij een telefoonsekslijn die is gestart door twee totaal verschillende broers.
Netflix

Maak en deel uw selectie

Heeft u een uniek object gezien die u wilt huren? U kunt via de product-pagina contact met ons opnemen, maar ook is het mogelijk een selectie op te sturen naar info@vivre.nl. Net als langskomen en hier een selectie maken ook altijd mogelijk is. Het voordeel hiervan is, is dat de spullen dan direct meegenomen kunnen worden. Ook staat ruim 30% van onze collectie niet op internet. Bent u geïnteresseerd in grotere objecten zoals kasten en hoekbanken? Maak hiervoor dan even een afspraak, dit omdat we deze meubelen soms even voor u klaar moeten zetten.

Tarieven

De huurprijs is ex BTW, u kunt de prijs als volgt berekenen:

 • De eerste week is 20% van de winkelprijs.
 • De aansluitende weken zijn 5% per week.

Voorbeeld:
Product A kost €100,-.
A huren voor 1 week kost €20,- ex BTW.
A huren voor 3 weken kost €30,- ex BTW

Mocht u tijdens het huren overgaan tot aankoop wordt de huur (ex BTW) in mindering gebracht op de prijs.

Wilt u spullen huren voor een aanzienlijk langere periode? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Belangrijke extra informatie

 • Gehuurde spullen dienen zelf opgehaald en geretourneerd te worden.
 • Als u in aanmerking komt voor de stimuleringsmaatregel van het Film Fonds (NL) is het mogelijk dat wij de nodige Verklaring Uitvoerenden & Leveranciers (VUL) voor u tekenen.
 • Bij schade/verlies bent u verplicht tot aankoop, betaalde huur voor dit object wordt dan (ex BTW) in mindering gebracht op de winkelprijs.
DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest

Share This