Antiek maakt uniek

Vind jij het belangrijk dat je je bewust bent van wat je koopt? Dat het duurzaam is, een mooi verhaal bevat en bovenal dat het je blij maakt?

Deze koffer, bijvoorbeeld, is destijds met de oude Holland America Line meegegaan en is nu prachtig als salontafel. Wat dacht je van die stoere leren fauteuils? Beeld je eens in, welke verhalen zijn erin verteld? En nog belangrijker, welke gaan erin verteld worden? Antiek zet aan het denken, het inspireert en zorgt voor gespreksstof. Het is iets dat niet uit te leggen is… maar zodra er een nieuwe stoel te zien is, is het weg. De tand des tijds laat zich niet imiteren. Antiek maakt uniek.

Magazine: Werelds Wonen Magazine
Fotograaf: @wilgerbrevoord
Locatie: Vivre Interieur Authentique

Maar wil je meer lezen over bijvoorbeeld antiek?

Vond je dit artikel over antiek leuk om te lezen? Check onze andere verhalen over o.a. antiek, brocante en andere stijlen! Zo staan er verhalen over onze avonturen. Maar ook over onze vondsten en hoe wij bijvoorbeeld te werk gaan. Leuk om te lezen terwijl je een kopje koffie of thee drinkt, tijdens regenachtig weer… Zo heb je toch de leuke info, zonder da je eropuit hoeft. Ter conclusie, zeker de moeite waard!

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest

Share This