Bij Vivre komen dagelijks nieuwe items binnen, en gaan ook weer de deur uit. Dit gebeurt niet vanzelf. Vivre is niet alleen het team dat er werkt (de Vivre-ianen). Nee, Vivre is een familie van handelaren, adressen, vaste klanten en nieuw-geïnteresseerden.

“Ik begon ooit alleen, 20 jaar geleden. Ik had geen idee dat het zo groot zou worden. We zijn één grote familie bij Vivre. En dat voelt fantastisch.”

Ebert Roest

Eigenaar, Vivre Interieur Authentique

Vivre-ianen

Laten we beginnen bij ons eigen team. Vivre telt momenteel 7 man met ieder zijn eigen taken en verantwoordelijkheid. Laten we het rijtje afgaan, te beginnen aan de linker kant. Daar zit Ebert, eigenaar en oprichter van Vivre. Jaren geleden is hij Vivre gestart vanuit een schuurtje en van daaruit is het steeds groter geworden.

Daarnaast zit zijn zoon Tom, die al mee op pad ging toen hij nog in de buggy zat. Zo kon hij op de markten goed onder de kramen kijken. Inmiddels werkt Tom fulltime bij Vivre.

Naast Tom zit Erik, de gastheer van Vivre. Erik werkt hier inmiddels al bijna 5 jaar! Deze voormalige leraar handvaardigheid en teamleider weet en regelt alles en dat is best handig als je verkoper/gastheer bent. Op de foto drinkt hij wijn maar hij is vooral erg goed in het drinken (en schenken!) van koffie…veel koffie. Tien-tegen één dat je Erik treft als je belt, mailt of langskomt.

Naast Erik zit Wouter, hij heeft bij het waterschap gewerkt, dat is natuurlijk een ideale basis voor het bouwen van tafels! Fijne collega die met zijn technisch inzicht waardevol is voor onze werkplaats.

Naast Wouter zit Cas die sinds kort bij Vivre werkt. Hij is te vinden in de werkplaats, waar hij al zijn passie en creativiteit kwijt kan in het restaureren van unieke items.

Naast Cas zit Yuri, de jongste loot aan de Vivre-boom.  Yuri is na zijn stage gebleven en werk voornamelijk online. Hij zorgt er, met Tom, voor dat alle items gefotografeerd worden en online komen te staan!

En nummer 7?  Da’s Ate. Ate kon dit keer helaas niet bij ons Vivre uitje zijn en ontbreekt dus op de foto– we gaan per kwartaal wat leuks doen met elkaar – wel staat Ate eens per week klaar om meters te maken. Hij is gewend om in de keuken te werken, en dat is te zien!

Familie

Genoeg over de Vivre-ianen! Groot onderdeel van het succes van Vivre zijn alle mensen achter de schermen. Handelaren die vroeg in de ochtend langskomen met unieke items, een kop koffiedrinken, en elkaar leren kennen. Dan draait het niet alleen om zakendoen, het is gewoon leuk! Alsof je een goede vriend op de koffie hebt – waarvan je dan nog even een oude globe koopt -. Naast de handelaren zijn er ook de vaste klanten, de vertrouwde Vivre fans! Het is heerlijk om te zien dat ze gewoon voor de gezelligheid langskomen en een kop koffie met ons drinken. En, tussen ons, je hoeft uiteraard geen vaste klant te zijn om koffie te krijgen, en een gezellig praatje te maken!

Ebert is ook zelf wekelijks op pad om unieke spullen te zoeken waarbij hij kan vertrouwen op zijn team en de Vivre-relaties om de winkel gevuld te houden. Daarom is de Vivre- familie niet alleen leuk, maar ook erg handig!

Wanneer kom jij op de koffie? Welkom!

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest

Share This