Terugblik: All-in

Wat een jaar! Wat een leuk jaar! 2018 was voor ons een jaar om all-in te gaan. Dat hebben we dus ook gedaan. Hierdoor konden we de nog maar net nieuwe ruimte achter Vivre goed vullen. Ook konden we een aantal museale stukken aan ons assortiment toevoegen, zoals de preekstoel uit Normandië. Deze zijn te zien bij Specials (KLIK HIER). Ook hebben we een heleboel mensen blij gemaakt met hun eigen unieke aankopen. De energie die wij daaruit halen zorgt voor een smachten naar meer. Meer mensen helpen en meer mooie stukken restaureren en verhandelen. Love it!

Oud boven nieuw

Naast de “nieuwe” oude aanwinsten wil ik ook zeker extra focus leggen op de verkochte spullen, en ons gezamenlijke goede doel. Dat is namelijk het recyclen van spullen en daarmee de wereld een stukje beter maken. Ik wil iedereen bedanken die er ieder jaar weer voor kiest: oud boven nieuw. Er leek mij geen beter moment om dat rond oud en nieuw te doen. Bedankt!

Toekomst: Zaadjes

2019 gaat een super jaar voor Vivre worden. Zo hebben we al wat zaadjes geplant voor 2019…een tipje van de sluier is te zien in onderstaande foto. Alvast een gelukkig oudjaar!

DutchEnglishFrenchGerman

Pin It on Pinterest

Share This